EHOME آخرین تیمی بود که به main event این تورنمنت راه پیدا کرد در حالی که همه فکر می کردند که IG قوی تر از EHOME باشد زیرا عملکرد بهتری در چند بازی اخیر داشته است. همپنین این دو تیم در nanyang qualifiers نیز امروز بازی دارند.
بازی اول:
IG طبف چند بازی گذشتش Lina را برای اولین pick خود انتخاب کرد و توانستهاند، نتیجهی قابل قبولی با این هیرو بگیرند. همچنین earth shaker را هم انتخاب کردند که به توانند در fight ها حرفی برای گفتن داشته باشند. دو انتخاب اول EHOME هم Tusk و Rubbick بودند. Tusk که یکی از محبوب ترین هیروهای این پچ می باشد و Rubbick که پاسخی برای Lina و earth shaker باشد. انتخاب های بعدی تیم IG هیروهای Undying، Dragon Knight و Dazzle بودند و به نظر می رسید که می خواهند pushing را در دستور عمل خود قرار دهند. EHOME هم هیروهای Juggernaut و Silencer را انتخاب کردند که earth shaker را از fight ها حذف کنند.
EHOME تصمیم گرفت که Silencer را به mid بفرستد و گرچه با roamingهای Chuan، تیم IG کنترل mid را در اختیار خود گرفت. تنها lane که برای EHOME اوضاعش خوب پیش میرفت safelane بود. IG از دقیقه 10 شروع به aggressive بازی کردن،کرد و با کشتن 3 هیرو به سمت mid رفت و tower mid را انداخت. Juggernaut نیز به خاطر این نوع از بازی از فارم خود عقب افتاد و در نهایت در دقیقه 23 همهی tower2ها افتاد و چند دقیقه بعد EHOME چارهای جز گفتن GG نداشت.
بازی دوم:
IG دوباره Lina را برای اننخاب اول خود pick کرد اما این دفعه Lina را carry کردند. EHOME این دفعه، هیروهای محبوب را اننتخاب کرد. هیروهای spirit breaker و undying را برای انتخاب های اول خود برگزید. به نظر می رسید که هر دو تیم هیروهای escape ندارند که EHOME هیروهای ember spirit و queen of pain را انتخاب کرد و IG نیز slark را برای انتخاب آخر خود برگزید.
EHOME در این بازی فشار را بر روی Templar assassin که به mid رفته بود با dual کردن mid خود زیاد کرد.در دقایق اول بازی IO به کمک ember spirit آمد که او از فارم عقب نماند. جابهجایی های تاثیرگزار IO در top باعث شد که slark نیز از فارم عقب بیفتد. همچنین queen of pain نیز در bot بسیار راخت farm میکرد. Dark Seer نیز به صورت آزادانه در جنگل radiant فارم میکرد. EHOME بعد از باختن بازی اول فهمید که باید فشار را در mid برروی Ferrari باید زیاد کند.
Queen of pain از فارم خود به خوبی استفاده کرد و جابهجایی های تاثیرگزاری داشت. IG نتوانست از thombstone به خوبی استفاده کند و این باعث شد که EHOME تاور ها را یکی پس از دیگری بیندازد.
بازی سوم:
در این بازی IG برای انتخاب های اول خود undying و spirit breaker را برگزید و EHOME برای pick اول خود Lina را انتخاب کرد. برای انتخاب دوم IG هیروی phantom lancer را انتخاب کرد و EHOME بلافاصله Sven که یک counter pick برای phantom lancer هست را برگزید.
EHOME استراتژی بازی قبل خود را به کار گرفت و دوباره کنترل mid را به دست گرفت و Ferrari را از فارم عقب انداخت. IG دوباره از lanning بد خود ضربه خورد و phantom lancer که به offlane به صورت solo فرستاده شده بود مقابله tusk خرد شد و combo هیروهای spirit breaker و undying در top مقبل tri-lane تیم EHOME شکست خورد.
EHOME به برتری خود ادامه داد. با بردن درگیری های متعدد در همه جای map با damage بالایی که داشتند، بسیار جلو افتادند و توانستند جلوی push تیم IG را بگیرند. بعد از اینکه EHOME در دقیقه 20 توانست roshan را بگیرد، کاملا بر بازی تسلط پیدا کرد. IG با split push توانست نظم تیمی EHOME را مقداری برهم بزند و با Sleight of Fist(اسکیل دوم ember) توانست در high ground برای 20 دقیقه دوام بیاورد اما در دقیقه 40 با ultra kill هیروی Sven این بازی را نیز تیم IG واگزار کرد.
بازی چهارم:
IG هیروی Gyrocopter را با Visage و earth shaker که ساپورت بازی میکردند را به safelane فرستاد تا gyrocopter از فارم عقب نیفتد و EHOME هیروهای Lina و Tusk را انتخاب کردند. برای pick سوم و چهارم، تیم IG هیروهای Dragon Knight و Kunkka را انتخاب کرد تا Team fight های بهتری داشته باشند. EHOME برای اینکه بتواند در fightها دوام بیاورد و این همه damage را بتوانند تحمل کنند، هیروهای winter wyvern و Bristle Back را انتخاب کردند.
EHOME یکبار دیگر بر lanning تسلط پیدا کرد و Kunkka را در offlane بسیار تحت فشار گزاشتند و همین طور توانستند تا دقیقه 2، موفق به گرفتن 2 kill در top و bot شدند. مثل بازی قبل ضعف IG در laning باعث شد که از بازی عقب بیفتند اما بهتر از بازی قبل عملکرده بودند. در دقیقه 14، تیم IG در یک درگیری team wipe شدند و هیچ کس قادر نبود، bristleback را که 1700hp داشت را بکشد. EHOME دو تاور لاین bottom را گرفت و agies را نیز از آن خود کرد.IG می توانست در high ground بماند و agies را به خاطر push high ground از بین ببرد اما در دقیقه 20 تصمیم به smoke کردند گرفتند و team wipe شدند. IG به هیچ وجه نمی توانست comeback بدهد با باختی که در این fight دادند و چند دقیقه بعد، مجبور به گفتن GG شدند.





سلام و خسته نباشی. اکر میشه دمو بذارید ممنون
:gg: