مجموعه دوتا 2 پرشین با افتخار اعلام میدارد مسابقه افتتاحیه بین تیم ایران Scenario قهرمان سری قبل مسابقات پرشین گالف کاپ که در استان قم برگزار گردید و تیم لبنان E-Lab در تاریخ چهارشنبه سی دیماه هزار سیصد نود و چهار (30/10/1394) برگزار خواهد شد بازی در تیکت رسمی تورنمنت در قسمت پروفشنال (Professioanl) انجام خواهد پذیرفت زمان برگزاری مسابقه ی 21:00 شب چهارشنبه خواهد بود .
نکته ی قابل توجه برای تیم های شرکت کننده این است مدت زمان کمی برای ثبت نام مسابقات باقی مانده است پس همین حالا ثبت نام کنید .
بعد رایزنی های به عمل آمده با دو مجموعه که در حوزه ی گیمینگ فعالیت می کنند برای افزایش جایزه به توافقاتی رسیده ایم که در اطلاعیه بعدی به صورت کامل به تشریح جوایز این دوره برای تیم های اول تا هشتم میپردازیم .
تیم ایران : تیم سناریو یکی از تیم های قدرتمند ایران و فاتح سه دوره از مسابقات پرشین گالف کاپ می باشد همچنین این تیم در این دوره باید از عنوان قهرمانی خود در مقابل تیم های قدرتمند دفاع کند تیم سناریو متشکل از :
Phanthom Amir Mahboubi
ono Omid Rezaii
M.FeaR Milad Kavand
RoNiN Ali Keyghobadi
Nova Amir Samie
تیم لبنان : تیم العب یکی از قوی ترین تیم های خاور میانه و یا به جرات می توان گفت هم اکنون قوی ترین تیم خاور میانه می باشد این تیم به صورت حرفه ای و در Game House اختصاصی خود در حال تمرین و آماده سازی برای مسابقات می باشد حمایت مادی این تیم توسط اسپانسر عربستانی صورت می گیرد این تیم یک بازیکن معروف به نام GH-GOD <3 Roudz را در لیست خود دارد که هم اکنون Solo MMR دوم دنیا را با عدد 8183 دارا می باشد .
تیم E-Lab عبارت است از :
Rajjix Roy Rajji
cbs cherbs pravet
CouchPotato Couch Potato
Slavi Slavi Jarrouj
cherbscharbel merhej
دس خوش،
5-0 ایران
سلام بری نگاه کردن تیکت میخواهد؟؟؟؟ اکر میخواهد باید از کجا خرید ممنون میشم یه لینک بدین بری خرید………… بعد فقط تیم سناریو از ایران امد بالا؟؟؟؟؟ ساعت و روز همه تیم ها از طرق یه لینک بهم میدین ممممممممنون
سلام مسابقات تیکت در قسمت پروفشنال دارد ولیکن رایکان برای تماشا می باشد بدین معنی که هزینه ای برای خرید بلیط نخواهید داشت
هنوز در قسمت ثبت نام مسابقات هستیم در آینده زمان و جداول بازی ها بر روی سایت قرار خواهد گرفت .
ایران چکارش میکنه !!! منحرف (میبرتش )
نه ، نه باریکلا ! نه ، نه ، نه ، باریکلا
چالش جالبیه
به امید پیروزی تیم سناریو
یا علی رفقا
بازی یه راند هست ؟
بازی دوم چی شد پس
ایزی ای لب
آقا این لیگتون چجوریه کی میشه ثبت نام کرد و اینکه مسابقات wca کی برگزار میشه؟و چرا در سایت faceit مبلغی در نظر گرفته نشده برا این مسابقه. ممنون
سلام لیگ سری هشتم ان شا الله میشه برای عید
و WCA قسمت ورودیه مسابقات اصلی هس